Nieuws

Mijn Stijl Fotografie naar Fotofair 2016!

Mijn Stijl Fotografie naar Fotofair 2016!

Fotofair- Mijn Stijl Fotografie-Cyrille Deuzé

Mijn Stijl Fotografie  geeft op 28 en 29 mei een masterclass hondenfotografie op de Fotofair in Hilvarenbeek!

Mijn Stijl Fotografie is met ca. 600 cursisten per jaar de grootste en bekendste opleider in de BeNeLux op het gebied van hondenfotografie. Iedere week worden er diverse cursussen en workshops gegeven voor beginnende en gevorderde fotografen die 100% gericht zijn op het fotograferen van honden.
Mijn Stijl Fotografie zal haar kennis nog verder overdragen door twee dagen een Masterclass Hondenfotografie te geven op de Fotofair 2016 in Hilvarenbeek! Deze masterclass van 2,5 uur wordt gegeven aan mensen die alles willen leren over portret- en actiefotografie van honden. Er zullen diverse honden aanwezig zijn die tijdens deze masterclass als model zullen fungeren. Binnenkort start de inschrijving op de site van Fotofair!
Tevens zal er een tent van Mijn Stijl Fotografie op het evenement  staan waar je van alles te weten kunt komen over hondenfotografie, de cursussen en de mogelijkheden voor beginners en gevorderden. Meer info volgt spoedig!

Over Fotofair:
De Fotofair 2016 is hét foto, media en drone evenement voor foto- en videoliefhebbers, van amateur tot professional. Er worden zo’n 10.000 bezoekers uit de BeNeLux verwacht. De Fotofair wordt zowel binnen als buiten gehouden over 15ha. Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.

Naast vele foto demonstraties, kunnen bezoekers terecht voor 50 lezingen en 110 workshops/masterclasses van bekende fotografen en ambassadeurs. Ook kan er gefotografeerd worden in de tenminste 15 gebouwde foto opstellingen. Daarnaast is natuurlijk de allernieuwste foto-apparatuur aanwezig met spectaculaire aanbiedingen.

Klik hier voor meer informatie.

[button link=”http://mijnstijlfotografie.nl/cursussen-en-workshops/” size=”large” color=”green” window=”yes”]Klik hier voor een overzicht van het cursusaanbod[/button]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.