Docent en lessen

Mijn Stijl Fotografie is al jaren de grootste opleider in de Benelux op het gebied van dierenfotografie. 
Cyrille Deuzé, de fotograaf en docent van Mijn Stijl Fotografie, geeft cursussen in binnen en buitenland. Honderden cursisten per jaar volgen bij Cyrille een opleiding tot dierenfotograaf. Vanwege haar enthousiasme, liefde voor mens en dier en heldere, eenvoudige uitleg over ingewikkelde technische zaken, reizen mensen wekelijks uit heel Nederland en België af naar Rijen. 
 
Cyrille heeft als beroepsfotograaf met als specialisatie dierenfotografie, meer dan 8000 verschillende honden, paarden en katten gefotografeerd in binnen en buitenland. Haar klanten waren tijdschriften, fokkers, cattery’s en ook werkte ze voor o.a. Penny, HEMA en Kruidvat. Ze deelt tijdens de lessen de geheimen van haar jarenlange succes. Het is haar grote passie om mensen te helpen in hun ontwikkeling als (amateur/beroeps)fotograaf. 
Ze heeft als doel: ‘Het plezier vergroten in het fotograferen van dieren, uitstekend beheersen van de belichtingsdriehoek en mensen bijeen brengen met dezelfde passie, dieren & fotografie!’