Docent en lessen

Mijn Stijl Fotografie is de grootste en bekendste opleider in de Benelux op het gebied van dierenfotografie. Iedere week worden er diverse cursussen en workshops gegeven voor beginnende en gevorderde fotografen die 100% gericht zijn op het fotograferen van dieren.

Cyrille Deuzé, de fotograaf en docent van Mijn Stijl Fotografie, heeft als beroepsfotograaf met als specialisatie dierenfotografie, duizenden dieren gefotografeerd in binnen en buitenland. De opdrachtgevers van de Cyrille zijn particulieren, fokkers en ook fotografeert ze voor tijdschriften.
Ze heeft de vaardigheid om honden te laten ontspannen en op een ongedwongen manier te fotograferen. ‘De honden moeten een fotoshoot als FUN ervaren, een belevenis voor hond en baas’. Hierbij is niet alleen de technische kant van fotografie van belang, maar ook creativiteit, goede samenwerking met natuurlijk licht, en een groot hart voor dieren.Cyrille geeft fulltime hondenfotografie cursussen in binnen en buitenland. Meer dan 600 cursisten per jaar volgen bij Cyrille een cursus hondenfotografie vanwege haar enthousiasme, liefde voor mens en dier en heldere, eenvoudige uitleg over ingewikkelde technisch zaken. De deelnemers zijn zowel hobbyfotografen als beroepsfotografen.
De cursussen variëren van een halve dag tot enkele maanden. Maar ook worden er fotografie-reizen verzorgd waarbij men hun eigen hond mee mag nemen.

Tijdens de lessen heerst er een gemoedelijke, open sfeer waar geen vraagt te veel is. ‘Liever 10 keer een vraag stellen, dan 1 keer niet’. Cyrille is erg betrokken bij haar cursisten en blijft hun werk met plezier volgen, ook na de cursus. Klik hier om de ervaringen van cursisten te lezen.