Cursussen en Workshops
Alle 14 resultaten

 • Cadeaubon

   12,50 300,00

  Wil je een creatief cadeau geven? Geef dan een cadeaubon!
  Verras iemand met dit speciale cadeau. Deze cadeaubon kan worden besteed aan een cursus naar keuze bij Mijn Stijl Fotografie.
  Bijvoorbeeld een Basiscursus hondenfotografie, actiefotografie of een cursus Lightroom!

 • Workshop ‘Hond in actie fotograferen’

   59,00 65,00 incl. BTW

  Wil je leren hoe je een hond die snel beweegt scherp kunt fotograferen? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

 • Kattenfotografie workshop

   59,00 65,00 incl. BTW

  Katten fotograferen is ontzettend leuk, maar zéker niet makkelijk. Katten zijn eigenwijs, onvoorspelbaar in hun bewegingen, kijken vaak de kat uit de boom en doen vaak net iets anders dan wat jij wil. Met deze workshop leer je hoe je katten zo mooi mogelijk vast legt op beeld.

 • Paarden actiefotografie workshop

   65,00 incl. BTW

  Paarden zijn schitterende, elegante, krachtige dieren. Ze hebben mooie gangen die prachtig zijn om te fotograferen. Maar hoe leg je die beweging goed vast? Welke instellingen gebruik je? En waar let je op bij het paard?

 • Fotograferen met lagen

   139,00 incl. BTW

  Herken je dit?
  Je wandelt met je hond in de natuur, het ziet er allemaal prachtig uit en je besluit foto’s te maken. Maar de sfeer zoals je het ter plekke ziet, is niet terug te zien in je foto.. Dat moet anders kunnen.., toch?

 • KATTEN MODELLENTRAINING

   139,00 incl. BTW

  Schuilt er in jouw kat een fotomodel? Waarschijnlijk meer dan je denkt! Laat jouw kat voortaan schitteren voor je camera!

  Trainen is leuk voor zowel jou als je kat en versterkt jullie band nóg meer. In de hondenwereld is het heel normaal om met een hond naar de hondenschool te gaan. Met katten gebeurt dat (nog) niet; ze worden vaak als ‘te eigenwijs’ en ‘niet te trainen’ gezien. Toch is er veel mogelijk en veel winst te behalen door je kat te gaan trainen. Leer je kat op commando zitten, liggen en te komen als je de naam roept. En hoe leuk is het als jouw modelletje met de voorpootjes ergens op kan poseren?

 • Basiscursus hondenfotografie: Sprekend Portret

   225,00 incl. BTW

  Voor velen is de spiegelreflex-, of systeemcamera een ingewikkeld apparaat. De vele knoppen en functies op je toestel maken de drempel tot experimenteren groot. Hierdoor blijft de camera vaak in de automatische stand staan. Het resultaat wat je in gedachten had zal hierdoor vaak uitblijven. Leer tijdens de basiscursus hoe je een begin maakt aan het handmatig instellen van je camera en waar je op moet letten bij hondenfotografie. Deze cursus wordt ook aanbevolen als je je verder wil ontwikkelen in hondenfotografie maar al wel kennis hebt van de belichtingsdriehoek.

   

   

 • Vervolgcursus hondenfotografie: Hond in beweging

   225,00 incl. BTW

  Een rennende hond scherp op de foto zetten is een van de moeilijkste technieken van hondenfotografie. Honden zijn niet alleen snel, maar ook zeer wendbaar, onvoorspelbaar en daardoor moeilijk te volgen met je camera. Voor velen is dit moeilijk en er worden vaak diverse pogingen ondernomen op de ‘sportstand’ van de camera. Maar dit leidt niet altijd tot het gewenste resultaat. Foto’s van een onscherpe hond, alleen een staat, of een foto waarbij alleen de kop op de foto staat is vaak meer regel dan uitzondering.

   

 • Gevorderdencursus hondenfotografie: Belichting en Perspectief

   225,00 incl. BTW

  Hoe fotografeer je een zwart-witte hond? Hoe creëer je een silhouet van je hond tijdens een prachtige zonsondergang? Hoe ontdek je lijnen en perspectieven en hoe kan je die gebruiken in je foto’s? Maar ook diverse belichtingsmethoden, histogram, onder en overbelichten en nog veel meer komt aan bod.

 • Vergevorderden cursus: Binnen en buiten flitsen

   225,00 incl. BTW

  Hoe gebruik je de flitser bij hondenfotografie? Hoe stel je de flitser manueel in en wanneer gebruik je TTL?
  Wanneer fotografeer je in het eerste en tweede gordijn? Kan je een actiefoto maken met je flitser? Wat kan je met high speed synchronisatie?
  Hoe kan je jouw onderwerp bevriezen terwijl je op de achtergrond beweging in je foto ziet?
  Dit leer je allemaal tijdens deze boeiende cursus! Deze cursus kan je volgen nadat je de gevorderden cursus hebt afgerond. Heb je elders een cursus gevolgd, neem dan contact op om te informeren of deelname mogelijk is.

 • Adobe Lightroom (5 lessen)

   225,00 279,00 incl. BTW

  Voor velen is een mooie foto maken niet meer genoeg. Je wil meer uit je foto halen. Je wil meer kleur zien, of juist zwart-wit, iets willen verscherpen, de witbalans kunnen aanpassen, je logo aan een reeks foto’s kunnen toevoegen en nog veel meer! Fotobewerking is helemaal van deze tijd!Foto’s optimaliseren voordat je hem laat afdrukken of opstuurt naar een klant is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Als je als (hobby)fotograaf foto’s kunt nabewerken, heb je een streepje voor op mensen die dat niet kunnen.

   

 • Basiscursus Adobe Photoshop (5 lessen)

   279,00 incl. BTW

  Maak verbluffende afbeeldingen met ’s werelds beste software voor digitale beeldbewerking!

  Voor velen is een mooie foto maken niet meer genoeg. Je wil meer uit je foto halen. Je wil meer kleur zien, of juist zwart-wit, iets willen verscherpen, de witbalans kunnen aanpassen, je logo aan een reeks foto’s kunnen toevoegen en nog veel meer! Fotobewerking is helemaal van deze tijd! Foto’s optimaliseren voordat je hem laat afdrukken of opstuurt naar een klant is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Als je als (hobby)fotograaf foto’s kunt nabewerken, heb je een streepje voor op mensen die dat niet kunnen.

   

 • Strobist hondenfotografie

   279,00 incl. BTW

  Je bent een gevorderde dierenfotograaf, maar je wilt iets extra’s, iets speciaals, iets wat slechts weinig fotografen beheersen.
  Dan is strobistfotografie echt iets voor jou! Je kunt je creativiteit er volop in kwijt en daar waar fotograferen met natuurlijk licht ophoudt, leer je in deze cursus flitslicht te combineren met omgevingslicht. Er gaat een nieuwe wereld voor je open als je in de wereld van ‘strobist’ stapt! Deze cursus is het vervolg op de ‘Vergevorderdencursus Hondenfotografie‘.

 • Studiofotografie

   279,00 incl. BTW

  Bij studiofotografie heb je volledige controle over het licht. Jij bepaalt precies hoe de belichting en sfeer in je foto wordt.
  Studiofotografie heeft als voordeel dat je niet afhankelijk bent van het weer. Je kunt met ieder weertype studiofoto’s maken.
  Daarnaast leg je met studiofotografie echt de nadruk op het dier en betrek je er zo min mogelijk andere zaken bij. De omgeving speelt geen rol omdat je met een achtergronddoek werkt.