Modules en Workshops

Bekijk eerst hier de werkwijze van de opleiding en de workshops van Mijn Stijl Fotografie.


Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

 • Cadeaubon

   12,50 325,00 incl. BTW

  Wil je een creatief cadeau geven? Geef dan een cadeaubon!
  Verras iemand met dit speciale cadeau. Deze cadeaubon kan worden besteed aan een cursus naar keuze bij Mijn Stijl Fotografie.
  Bijvoorbeeld een Basiscursus hondenfotografie, actiefotografie of een cursus Lightroom!

 • Workshop ‘Hond in actie fotograferen’

   75,00 incl. BTW

  Wil je leren hoe je een hond die snel beweegt scherp kunt fotograferen? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

 • Kattenfotografie workshop

   75,00 incl. BTW

  Katten fotograferen is ontzettend leuk, maar zéker niet makkelijk. Katten zijn eigenwijs, onvoorspelbaar in hun bewegingen, kijken vaak de kat uit de boom en doen vaak net iets anders dan wat jij wil. Met deze workshop leer je hoe je katten zo mooi mogelijk vast legt op beeld.

 • Paarden actiefotografie workshop

   75,00 incl. BTW

  Paarden zijn schitterende, elegante, krachtige dieren. Ze hebben mooie gangen die prachtig zijn om te fotograferen. Maar hoe leg je die beweging goed vast? Welke instellingen gebruik je? En waar let je op bij het paard?

 • Workshop Dogfrisbee fotografie

   75,00 incl. BTW

  Er naar kijken is SPECTACULAIR! Het fotograferen is SENSATIONEEL! Dogfrisbee!

 • Online Basiscursus Adobe Photoshop

   99,00 325,00 incl. BTW

  Volg de ONLINE cursus Photoshop en maak verbluffende afbeeldingen met ‘s werelds beste software voor digitale beeldbewerking!

  Met Photoshop kan je je foto’s professioneel nabewerken, meerdere foto’s samenvoegen, collages maken en nog veel meer!

  Deze cursus volg je online mét of zónder begeleiding. Klik op het tabblad ‘Extra informatie’ om de mogelijkheden te bekijken.

   

 • Fotograferen met lagen

   155,00 incl. BTW

  Herken je dit?
  Je wandelt met je hond in de natuur, het ziet er allemaal prachtig uit en je besluit foto’s te maken. Maar de sfeer zoals je het ter plekke ziet, is niet terug te zien in je foto.. Dat moet anders kunnen.., toch?

 • HONDEN MODELLENTRAINING

   225,00 incl. BTW

  Samen op pad met je hond om foto’s te maken, dat kán fantastisch zijn maar ook enorm frustrerend. Zodra je plat op je buik gaat liggen komt je hond misschien als een dolle op je af om met je te spelen. Of je hond ligt op de juiste plaats, jij ligt op je buik en je ziet dat het toch mooier is als je hond staat of zit. Hoe fijn zou het zijn als je vanuit je liggende positie, je hond in een andere pose kan krijgen. Nieuwsgierig? Lees gauw verder!

 • 1e Module: Sprekend Portret

   249,00 incl. BTW

  Dit is met stip de belangrijkste module van de opleiding dierenfotografie! Zonder de kennis die je in deze module opdoet, kan je de opleiding niet volgen.
  Je kunt zonder enige kennis van fotografie deelnemen aan deze module.
  Als je al veel kennis hebt over je camera en de belichtingsdriehoek kan je ook instromen in deze module. Naast het technische gedeelte leer je namelijk alle ins en outs van hondenfotografie, dit is zeer specifiek en leer je niet bij andere modules.

   

   

 • 2e Module: Hond in beweging

   249,00 incl. BTW

  Een rennende hond scherp op de foto zetten is een van de moeilijkste technieken van hondenfotografie. Honden zijn niet alleen snel, maar ook zeer wendbaar, onvoorspelbaar en daardoor moeilijk te volgen met je camera. Voor velen is dit moeilijk en er worden vaak diverse pogingen ondernomen op de ‘sportstand’ van de camera. Maar dit leidt niet altijd tot het gewenste resultaat. Foto’s van een onscherpe hond, alleen een staat, of een foto waarbij alleen de kop op de foto staat is vaak meer regel dan uitzondering.

   

 • 3e Module: Belichting en Perspectief

   249,00 incl. BTW

  Hoe fotografeer je een zwart-witte hond? Hoe creëer je een silhouet van je hond tijdens een prachtige zonsondergang? Hoe ontdek je lijnen en perspectieven en hoe kan je die gebruiken in je foto’s? Maar ook diverse belichtingsmethoden, histogram, onder en overbelichten en nog veel meer komt aan bod.

 • 4e Module: Binnen en buiten flitsen

   249,00 incl. BTW

  Hoe gebruik je de flitser bij hondenfotografie? Hoe stel je de flitser manueel in en wanneer gebruik je TTL?
  Wanneer fotografeer je in het eerste en tweede gordijn? Kan je een actiefoto maken met je flitser? Wat kan je met high speed synchronisatie?
  Hoe kan je jouw onderwerp bevriezen terwijl je op de achtergrond beweging in je foto ziet?
  Dit leer je allemaal tijdens deze boeiende cursus! Deze cursus kan je volgen nadat je de gevorderden cursus hebt afgerond. Heb je elders een cursus gevolgd, neem dan contact op om te informeren of deelname mogelijk is.

 • Basiscursus Adobe Photoshop (5 lessen)

   325,00 incl. BTW

  Maak verbluffende afbeeldingen met ‘s werelds beste software voor digitale beeldbewerking!

  Met Photoshop kan je je foto’s professioneel nabewerken, meerdere foto’s samenvoegen, collages maken en nog veel meer!

   

 • Adobe Lightroom (5 lessen)

   325,00 incl. BTW

  Voor velen is een mooie foto maken niet meer genoeg. Je wil meer uit je foto halen. Je wil meer kleur zien, of juist zwart-wit, iets willen verscherpen, de witbalans kunnen aanpassen, je logo aan een reeks foto’s kunnen toevoegen en nog veel meer! Fotobewerking is helemaal van deze tijd!Foto’s optimaliseren voordat je hem laat afdrukken of opstuurt naar een klant is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Als je als (hobby)fotograaf foto’s kunt nabewerken, heb je een streepje voor op mensen die dat niet kunnen.

 • 5e Module: Strobist hondenfotografie

   325,00 incl. BTW

  Je bent een gevorderde dierenfotograaf, maar je wilt iets extra’s, iets speciaals, iets wat slechts weinig fotografen beheersen.
  Dan is strobistfotografie echt iets voor jou! Je kunt je creativiteit er volop in kwijt en daar waar fotograferen met natuurlijk licht ophoudt, leer je in deze cursus flitslicht te combineren met omgevingslicht. Er gaat een nieuwe wereld voor je open als je in de wereld van ‘strobist’ stapt! Deze cursus is het vervolg op de ‘Vergevorderdencursus Hondenfotografie‘.

 • Studiofotografie

   325,00 incl. BTW

  Bij studiofotografie heb je volledige controle over het licht. Jij bepaalt precies hoe de belichting en sfeer in je foto wordt.
  Studiofotografie heeft als voordeel dat je niet afhankelijk bent van het weer. Je kunt met ieder weertype studiofoto’s maken.
  Daarnaast leg je met studiofotografie echt de nadruk op het dier en betrek je er zo min mogelijk andere zaken bij. De omgeving speelt geen rol omdat je met een achtergronddoek werkt.