Modules en Workshops

Bekijk eerst hier de werkwijze van de opleiding en de workshops van Mijn Stijl Fotografie.

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);

fbq(‘init’, ‘334533063560786’);
fbq(‘track’, “PageView”);

Toont alle 14 resultaten

 • Cadeaubon

   12,50 350,00 incl. BTW

  Wil je een creatief cadeau geven? Geef dan een cadeaubon!
  Verras iemand met dit speciale cadeau. Deze cadeaubon kan worden besteed aan een cursus naar keuze bij Mijn Stijl Fotografie.
  Bijvoorbeeld aan een Module van de hondenfotografie opleiding, actiefotografie workshop of een cursus Lightroom!

 • Kattenfotografie workshop

   75,00 incl. BTW

  Katten fotograferen is ontzettend leuk, maar zéker niet makkelijk. Katten zijn eigenwijs, onvoorspelbaar in hun bewegingen, kijken vaak de kat uit de boom en doen vaak net iets anders dan wat jij wil. Met deze workshop leer je hoe je katten zo mooi mogelijk vast legt op beeld.

 • Workshop ‘Hond in actie fotograferen’

   85,00 incl. BTW

  Wil je leren hoe je een hond die snel beweegt scherp kunt fotograferen? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

 • Fotoshoot

   99,00 349,00 incl. BTW

  Professionele fotoshoot van  jouw hond, kat, paard of ander dier!

  Deze fotoshoot wordt verzorgd door Cyrille Deuzé die in de afgelopen 12 jaar als beroepsdierenfotograaf duizenden dieren heeft gefotografeerd voor particulieren, tijdschriften, hondenfokkers, cattery’s, trimsalons, hondenscholen, en vele opdrachten heeft gedaan voor o.a. HEMA, Kruidvat en de coverfotografie verzorgde voor het tijdschrift Penny.
  De afgelopen 7 jaar bestaat haar werk uit fulltime lesgeven in haar eigen leslocatie in Breda. Ze leidt mensen in de Benelux op tot amateur of beroeps-dierenfotograaf.

 • Online Basiscursus Adobe Photoshop

   99,00 325,00 incl. BTW

  Volg de ONLINE cursus Photoshop en maak verbluffende afbeeldingen met ’s werelds beste software voor digitale beeldbewerking!

  Met Photoshop kan je je foto’s professioneel nabewerken, meerdere foto’s samenvoegen, collages maken en nog veel meer!

  Deze cursus volg je online mét of zónder begeleiding. Klik op het tabblad ‘Extra informatie’ om de mogelijkheden te bekijken.

   

 • 1e Module: Sprekend Portret

   275,00 incl. BTW

  Dit is met stip de belangrijkste module van de opleiding hondenfotografie! Zonder de kennis die je in deze module opdoet, kan je de opleiding niet volgen.
  Je kunt zonder enige kennis van fotografie deelnemen aan deze module.
  Als je al veel kennis hebt over je camera en de belichtingsdriehoek kan je ook instromen in deze module. Naast het technische gedeelte leer je namelijk alle ins en outs van hondenfotografie, dit is zeer specifiek en leer je niet bij andere modules.

   

   

 • 2e Module: Hond in beweging

   275,00 incl. BTW

  Een rennende hond scherp op de foto zetten is een van de moeilijkste technieken van hondenfotografie. Honden zijn niet alleen snel, maar ook zeer wendbaar, onvoorspelbaar en daardoor moeilijk te volgen met je camera. Voor velen is dit moeilijk en er worden vaak diverse pogingen ondernomen op de ‘sportstand’ van de camera. Maar dit leidt niet altijd tot het gewenste resultaat. Foto’s van een onscherpe hond, alleen een staat, of een foto waarbij alleen de kop op de foto staat is vaak meer regel dan uitzondering.

   

 • 3e Module: Belichting en Perspectief

   275,00 incl. BTW

  Hoe fotografeer je een zwart-witte hond? Hoe creëer je een silhouet van je hond tijdens een prachtige zonsondergang? Hoe ontdek je lijnen en perspectieven en hoe kan je die gebruiken in je foto’s? Maar ook diverse belichtingsmethoden, histogram, onder en overbelichten en nog veel meer komt aan bod.

 • 4e Module: Binnen en buiten flitsen

   275,00 incl. BTW

  Hoe gebruik je de flitser bij hondenfotografie? Hoe stel je de flitser manueel in en wanneer gebruik je TTL?
  Wanneer fotografeer je in het eerste en tweede gordijn? Kan je een actiefoto maken met je flitser? Wat kan je met high speed synchronisatie?
  Hoe kan je jouw onderwerp bevriezen terwijl je op de achtergrond beweging in je foto ziet?
  Dit leer je allemaal tijdens deze boeiende module! Deze module kan je volgen nadat je module 3 hebt afgerond. Heb je elders een cursus gevolgd, neem dan contact op om te informeren of deelname mogelijk is.

 • Adobe Lightroom (5 lessen)

   349,00 incl. BTW

  Voor velen is een mooie foto maken niet meer genoeg. Je wil meer uit je foto halen. Je wil meer kleur zien, of juist zwart-wit, iets willen verscherpen, de witbalans kunnen aanpassen, je logo aan een reeks foto’s kunnen toevoegen en nog veel meer! Fotobewerking is helemaal van deze tijd!Foto’s optimaliseren voordat je hem laat afdrukken of opstuurt naar een klant is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Als je als (hobby)fotograaf foto’s kunt nabewerken, heb je een streepje voor op mensen die dat niet kunnen.

 • 5e Module: Strobist

   349,00 incl. BTW

  Je bent een gevorderde dierenfotograaf, maar je wilt iets extra’s, iets speciaals, iets wat slechts weinig fotografen beheersen.
  Dan is strobistfotografie echt iets voor jou! Je kunt je creativiteit er volop in kwijt en daar waar fotograferen met enkel natuurlijk licht ophoudt, leer je in deze module flitslicht te combineren met omgevingslicht. Er gaat een nieuwe wereld voor je open als je in de wereld van ‘strobist’ stapt! Deze module is het vervolg op ‘Module 4‘.

 • Studiofotografie

   349,00 incl. BTW

  Bij studiofotografie heb je volledige controle over het licht. Jij bepaalt precies hoe de belichting en sfeer in je foto wordt.
  Studiofotografie heeft als voordeel dat je niet afhankelijk bent van het weer. Je kunt met ieder weertype studiofoto’s maken.
  Daarnaast leg je met studiofotografie echt de nadruk op het dier en betrek je er zo min mogelijk andere zaken bij. De omgeving speelt geen rol omdat je met een achtergronddoek werkt.

 • Vervolgcursus Adobe Photoshop (5 lessen)

   349,00 incl. BTW

  Heb je de Basiscursus Photoshop afgerond? En wil je nóg meer leren over dit zeer uitgebreide fotobewerkingsprogramma? Volg dan de Vervolgcursus Photoshop!

   

 • Masterclass: Regie bij Hondenfotografie!

   595,00 incl. BTW

  Fotoshoots aanbieden is voor velen een grote stap. Er komt veel bij kijken. Met name de communicatie is enorm belangrijk. De eigenaar van de hond moet zich op z’n gemak voelen bij jou als fotograaf en jouw instructies goed begrijpen. Als fotograaf is het belangrijk dat je je comfortabel en zeker voelt. Dat je weet wat je in beeld wil brengen en hoe je dit helder kunt overbrengen op jouw klant.

  En hoe fantastisch is het dan als je waardevolle foto’s kunt afleveren die vervolgens groot aan de muur komen te hangen bij jouw klant! Dan mag je oprecht trots zijn op wat je hebt bereikt! Dat ga je leren in deze unieke masterclass!